markt schijndel

Het komende weekend wordt warm, heel warm. Het RIVM heeft zelfs het hitteplan afgekondigd. Diverse winkels en ook de weekmarkt hebben al aangepaste openingstijden aangekondigd.

Na de toespraak van premier Mark Rutte is het voor iedereen die met dit heerlijke weer op het terras wil gaan zitten verplicht om te reserveren en een telefoonnummer achter te laten voor een eventueel contactonderzoek van de GGD. Vrijdagavond staat er een Flügel party op het programma bij ’t City Theater er zijn hiervoor nog enkele tickets verkrijgbaar. Bij Visite en Café de Sok nadert de strijd van V tegen T de ontknoping, wie heeft er straks de meeste meters en is de winnaar van deze battle.

Op zaterdag is er tijdens de weekmarkt die van 10.00 tot 14.00 zal duren een inloopconcert in de Sint Servatiuskerk. Organist Gerard Hopman zal diverse stukken spelen op de orgels van de Servatiuskerk. ’s Avonds staan Dansado en de Feestneger in ’t City Theater om er een gezellig feestje van te maken.

Na meer dan 50 optredens te hebben verzorgd voor ouderen bij verzorgingshuizen zal Hans van Liempd deze zondag enkele nummers spelen bij café ’t Zuid.

Geniet van het weekend, maar let goed op elkaar en volg de regels van de lokale horeca en middenstand voor hun en uw eigen veiligheid.




Tip de redactie!