Wedstrijdverslag: SV Avanti’31 verliest van Nooit Gedacht

Logo_sv_avanti_31

Na een reeks van zes overwinningen verloor Avanti’31 voor het eerst in 2019 een competitiewedstrijd. Het doelpunt van Tim Bissels in de eerste helft zorgde ervoor dat Nooit Gedacht met drie punten terug naar Geffen ging.

Avanti’31 kreeg in de eerste helft twee kleine kansjes. Een schot van Geert van Heeswijk trof geen doel en Said Ali Hussein had ook geen geluk met zijn schuiver die langs het doel ging.
Op het hobbelige veld bleek dat combinatievoetbal deze middag niet mogelijk was. Nooit Gedacht ging hier beter mee om en kwam een aantal keer gevaarlijk voor het doel van Steff van Kaathoven. In de 30e minuut wierp Perry van Herpen snel in waarna Tim Bissels tussen een woud van Avanti’31 spelers de bal achter Steff van Kaathoven wist te schieten.

Avanti’31 probeerde met lange ballen gevaar te stichten voor het doel van Nooit Gedacht maar slaagde er niet in om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. Na 90 minuten bleek de treffer van Tim Bissels de beslissende te zijn in deze matige wedstrijd.

Bekijk de foto’s van Avanti – Nooit Gedacht hier.

Volgende week zondag speelt Avanti’31 opnieuw tegen Nooit Gedacht. De wedstrijd in Geffen begint om 14.30 uur.
Wedstrijdverslag wedstrijd SV Avanti 31 - Nooit Gedacht

Tip de redactie!