Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

De netwerkbijeenkomst van oktober vindt plaats op een bekende plek, namelijk in het voormalig gemeentehuis van Schijndel. Bijna een jaar geleden vierden we hier ons 5-jarig bestaan met een werkconferentie over een nieuwe tijdelijke bestemming voor dit gebouw. Nu zijn we te gast bij Ludo en Anja Hof van Always a Choice. Always a Choice geeft trainingen op gebied van persoonlijke ontwikkeling en team ontwikkeling. Een van de training is gericht om mensen te begeleiden in het vinden van hun unieke contributie en te zorgen dat ze daarmee een inkomen kunnen genereren. Omdat ze deze trainingen ook vaak tegen een hele lage bijdrage willen geven hebben ze de ruimte in Schijndel gehuurd. Als je nieuwsgierig bent hoe het ‘oude’ gemeentehuis nu wordt gebruikt, kom dan op 11 oktober tussen 09.00 en 11.00 uur netwerken!

Het adres is Markt 20 te Schijndel. De oude hoofdingang is niet meer in gebruik, je kunt via de achterzijde naar binnen. Graag even bellen naar Marischka (06-53624631) of Christa (06-3003311) om de deur te openen.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Wanneer:

11 oktober a.s.

Waar:

Voormalig gemeentehuis Schijndel, Markt 20, 5482 NG Schijndel

Aanvang:

9.00 uur

Gemeentehuis Schijndel
Tip de redactie!