Dames Zephyr winnen een na laatste wedstrijd van het seizoen

Zondagochtend hebben de dames van handbalvereniging Zephyr een uitwedstrijd gespeeld tegen Jupiter, die werd gehouden in het pittoreske Riethoven. Zephyr begon enthousiast op het veld en Melania Moraru scoorde al in de eerste minuut. In de verdediging moesten de dames even wakker worden, het eerste tegengoal volgde. Daarna werden de hoeken sterk uitgedekt door Patricia Vogels en Shanti Vermeer en grepen Esther van Eggelen en Melania Moraru de kansen bij balbezit, waardoor de stand snel uitliep naar 1-4. Jupiter bleef een beetje achter en miste 2 penalty’s door mooi keeperswerk van Loes Ketelaars. Na een prachtig hoekschot van Patricia Vogels en straffe bal van Alisha de Wit werd de stand bij rust 5-9.

Na rust hield Zephyr de spirit vast. Mooi wisselwerk tussen Melania Moraru en Sonja van Hamond zorgde ervoor dat Zephyr verder uitliep. De hoeken kregen geen kans door Anna van de Ven en Alisha de Wit. Marieke van Thiel had nog wat energie over en liep 3 snelle breaks mét goals als resultaat. Loes Ketelaars wist haar medespeelsters goed te bereiken en dit alles zorgde ervoor dat de eindstand uitkwam op een verdiende 9-18.

Volgende week zondag wordt de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld.