Wedstrijdverslag: nederlaag voor dames Zephyr tegen Lido

Zondagochtend 9 december stond voor de dames van Zephyr een uitwedstrijd op het programma in Heeze. Zephyr mocht het opnemen tegen de koploper Lido 1.

Lido 1 opende de schoren met een afstandsschot. De Dames van Zephyr hadden daar gelukkig snel antwoord op met een mooi doelpunt die werd gemaakt door Melania Moraru. Lido 1 speelde snel en verdedigde hard, waardoor Zephyr een penalty mee kreeg, die afgemaakt werd door Sonja van Hamond. Vervolgens maakte Alisha de Wit en Marieke van Thiel nog 2 mooie doelpunten voor Zephyr. Lido 1 speelde snelle aanvallen en wisten de goal goed te vinden waardoor de dames van Zephyr met een achterstand van 13-5 de rust in gingen.

Na rust speelden Zephyr een aantal goede aanvallen en kregen een 9 meter mee, die goed afgerond werd door Esther van Eggelen. Melania Moraru wist de goal ook nog een aantal keer te vinden vanaf de opbouw. Door de harde verdediging van lido 1 kreeg Zephyr nog een penalty mee die wederom benut werd door Sonja van Hamond. Patricia Vogels wist vanuit de hoek ook nog een prachtig doelpunt te maken voor Zephyr. De dames hebben hard gewerkt maar helaas geen overwinning kunnen behalen. De eindstrand werd 25-15 in het voordeel van Lido 1.