Schijndel/De Wit en SV Avanti’31 houden elkaar in balans in Schijndelse derby, WEC speelt niet

Vanmiddag stond de eerste Schijndelse derby van dit seizoen op het programma tussen Schijndel/De Wit en SV Avanti’31 op het Zuideinderpark. Het werd een wedstrijd waarbij Schijndel/De Wit scherp aan de wedstrijd begonen ook enkele goede kansen wist te creëren in het eerste kwartier, waarna SV Avanti’31 het enigszins overnam en ook kwam tot een enkele goede mogelijk om tot scoren te komen. Omdat beide partijen de geboden kansen misten ging men na een verder gezapig verlopen eerste helft met een 0-0 de rust in. Na de rust veranderde het spel niet veel, maar werd er wel gescoord. SV Avanti’31 kwam na een mooi uitgespeelde aanval op 0-1. Niet lang daarna kreeg Schijndel/De Wit spel een vrije trap te nemen van een flinke afstand. De keeper van SV Avanti’31 schatte deze bal totaal verkeerd in en deze verdween zo het doel in, waardoor de stand op 1-1 kwam. In de slotfase van de wedstrijd kregen zowel Schijndel/De Wit als SV Avanti’31 nog enkele kansen. In de blessuretijd was de verdediging van Schijndel/De Wit nog een erg keer erg slordig waardoor SV Avanti’31 nog bijna kon scoren, maar door een goed en snel optreden van de keeper van Schijndel/De Wit kon dit voorkomen worden. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een gelijkspel wat ook recht deed aan het vertoonde spel.

Hieronder een korte fotoimpressie van de vanmiddag gespeelde wedstrijd.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

Alle wedstrijden in de vierde klasse I werden afgelast.