Wedstrijdverslag en foto’s: WEC – Boxtel

Logo WEC

Afgelopen zondag speelde WEC  een thuiswedstrijd tegen Boxtel. Twee ploegen die het dit jaar moeilijk hebben in de competitie en die dicht bij elkaar staan in de onderste regionen op de ranglijst. Winst is dus voor beide teams enorm belangrijk.

Het werd een niet al te hoogstaande wedstrijd met slordige pases over en weer. In het eerste half uur krijgen beide teams wat kansjes en heeft Boxtel iets meer balbezit, maar mist het de echte overtuiging om door te kunnen drukken. WEC krijgt in het laatste gedeelte van de eerste helft iets meer de controle over de wedstrijd, maar weet dit ook niet uit te drukken met een doelpunt. Een 0-0 ruststand is het gevolg.

Ook in de tweede helft weten de teams niet echt te overtuigen, waarbij Boxtel nog wel een een grote kans kreeg met een bal die via de binnenkant van de paal wel of niet volledig over de lijn is gegaan. Scheidsrechter en grensrechter beslissen dat de bal de doellijn niet volledig heeft gepasseerd en geven geen doelpunt. Verder in de tweede helft weer veel lange passes zoals ook in de eerste helft het geval was. Verder veel strijd met de nodige overtredingen, maar het levert geen winnaar op. De Eindstand bij deze wedstrijd is zoals er begonnen werd: 0-0

Volgende wedstrijd van WEC is die tegen de Vorstenbossche Boys op 10 maart a.s.

Bart van Rooij bezocht de wedstrijd en maakte bijgaande foto’s.