Boekbierpakket met Schijndels bier en boek de bevrijders van Schijndel

Oude Schijndelse vrienden Dirk Paagman en Don Voets hebben de handen ineen geslagen om voor iedereen in Schijndel en omstreken een uniek ‘Boekbierpakket’ samen te stellen. Het Boekbierpakket is ideaal om als Kerstpakket aan te bieden als bedrijf voor je personeel of als cadeau voor je familie en vrienden. Het Boekbierpakket bestaat uit twee heerlijke bockbieren van Sint-Servattumus, heerlijke nootjes van Voets Delicatessen en het boek De Bevrijders van Schijndel.

Een mooi inititatief vinden Dirk en Don. ‘Het is leuk om samen te werken om een mooi pakket samen te stellen. Maar het voornaamste doel is dat we met de opbrengst een deel schenken aan Stichting Geluksboontje van Kim van Zoghel . Deze stichting zet zich vrijwillig in om in Schijndel kinderen blij te maken met de hoognodige zorg en voor gezinnen die wat extra hulp kunnen gebruiken’.

Inschrijven voor een boekbierpakket of een aantal boekbierpakketten gaat via dirkpaagman@hotmail.com. Het pakket kost 39,50 euro waarvan een deel naar Stichting geluksboontje gaat. Op zaterdag 19 december en/of op woensdag 23 december zal Dirk Paagman het pakket persoonlijk bij u thuis bezorgen.
Tip de redactie!