Wandelt u mee op Wereld Alzheimer Dag?

logo welzijn de meijerij, WdM 1

‘Jong en Oud’ is het thema van Wereld Alzheimer Dag 2020. Frisse buitenlucht en beweging is goed voor iedereen, jong en oud. De natuur heeft een positieve invloed op ons welzijn. Daarom organiseren de werkgroepen Dementievriendelijk Schijndel en Sint-Oedenrode, in samenwerking met fysiotherapeute Gonny van Zutven, een wandeling voor mensen met geheugenproblemen/dementie en hun mantelzorgers, maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom!

De wandeling vindt plaats op zaterdag 3 oktober. We verzamelen in het Kienehoefpark bij de Helden van Kien om 14.15 uur, we vertrekken om 14.30 uur. De deelname is gratis.
Tijdens de wandeling is er ruimte voor een gesprek en kunt u in contact komen met andere deelnemers. Hierbij houden we de 1,5 meter afstand in acht. De paden zijn helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
Na terugkomst omstreeks 15.30 uur is er ruimte voor een kopje koffie of thee bij de Helden van Kien. Bij slecht weer komen we bij elkaar voor een kopje koffie of thee, maar is er verder geen alternatief programma. Heeft u interesse om mee te wandelen?
U kunt zich tot dinsdag 29 september opgeven door te mailen naar info@welzijndemeierij.nl of via 073-5441400. Geef hierbij uw naam en telefoonnummer door en met hoeveel personen u komt. Heeft u Covid 19 klachten, dan kunt u niet deelnemen. Wij willen u vragen om u dan bij ons af te melden.

Heeft u vervoersproblemen? Geef dit aan bij uw aanmelding, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!

 
Tip de redactie!