Leren duiken of snorkelen? Je bent welkom voor een proefles bij Duikteam Schijndel!

Ben jij nieuwsgierig naar de onderwater wereld? Dan is Duikteam Schijndel op zoek naar jou! De veiligste plek tijdens corona, is toch wel onderwater!

Ja, onderwater is er geen corona. Dat maakt duiken toch wel een bijzonder leuke sport. Bij duiken heb je een eigen duikuitrusting die je gebruikt onderwater. Naast je zwemt altijd je buddy die op jou let en je helpt als het nodig is. Duiken doe je nooit alleen maar dat is ook leuk om na de duik je verhalen te delen wat je allemaal gezien hebt onderwater. Bij duikteam Schijndel leer je hoe je moet duiken. Eerst in het zwembad en later in het buitenwater. Veiligheid staat hoog in het vaandel omdat er ook wat gevaren bij komen kijken. Om deze gevaren in te perken krijg je theorieles van een ervaren instructeur die je goed kan uitleggen waar je op moet letten tijdens het duiken. Wist je dat er in Nederland een super mooie onderwater wereld is. Mooier dan je denkt. Denk maar aan sepia’s, snoeken, baarzen en zelfs zeepaardjes.

Ben je nieuwsgierig en wil je en keer proberen of duiken iets voor jou is?

De aankomende vrijdagen kun je in het zwembad een proefduik maken om te ervaren of duiken iets voor jou is. Vanaf 14 jaar mag je lid worden. Tijdens de proefduik kunnen we uitleggen wat wij als club te bieden hebben en hoe we te werk gaan. Als je een proefduik wil maken moet je je aanmelden via info@duikteamschijndel.nl

Mocht je al ooit een duikbrevet hebben gehaald en wil je verder gaan? Dan ben je ook van harte welkom. We bieden vanuit de NOB veel brevetten aan.

Daarnaast bieden we voor volwassenen vanaf 18 jaar snorkelen aan. Je leert dan in 6 tal lessen hoe je kunt snorkelen en verschillende technieken om gemakkelijke je snorkel leeg te blazen en een duik te maken naar de bovenkant van de zee.

Met al je vragen rond om duiken en snorkelen kun je terecht bij info@duikteamschijndel.nl
www.duikteamschijndel.nl
Tip de redactie!