logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij en als zodanig zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Dat mag u heel breed opvatten en daarom zijn er voor vrijwel iedereen geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer besteden wij speciale aandacht aan enkele van de tientallen vacatures.

Met de lente in aantocht besteden wij graag extra aandacht voor vacatures die te maken hebben met tuinieren. Heeft u groene vingers, wroet u graag in aarde? Of verricht u graag technische klusjes in de buitenlucht? Kijk dan eens naar onderstaande vacatures.

Tuinmannen en vrouwen gezocht!

Houdt u ook zo van tuinieren en vindt u het fijn om iets voor een ander te betekenen? Word dan vrijwilliger bij de (tuin)klussendienst van Welzijn De Meierij in Schijndel. Werkzaamheden bestaan uit klein tuinonderhoud. Samen met een andere vrijwilliger ondersteunt u zo mensen aan huis die dit zelf niet meer kunnen doen. Neem hiervoor contact op via telefoonnummer: 073-5441400 (Welzijn De Meierij)

Tuingereedschap, klussen

Klussen in en rondom de kas bij ‘t Lieseind

Zorgkwekerij ’t Lieseind is op zoek naar iemand die het leuk vindt om klusjes te doen in en om de kas. Te denken valt aan klusjes als reparaties rondom de kas, repareren van loszittende onderdelen, het leggen van vloerzeil of bijvoorbeeld het verhelpen van oneffenheden in de stoepen.
(vacaturenummer: 18601)

Medewerker wolwerkplaats en tuin bij de Schaapskooi

De Schaapskooi zoekt vrijwilligers die mee willen werken in de wolwerkplaats. Elke dinsdag wordt het wol van de schapen verwerkt. Tevens zoeken ze mensen die in de tuin rond de Schaapskooi willen werken. (vacaturenummer: 18765)

Neem gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij als u meer informatie wilt:

u kunt bellen (073 – 5447400) of mailen: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl.

Op onze website (www.welzijndemeierij.nl) kunt u veel meer informatie vinden over allerlei vacatures.
Tip de redactie!