Vrijwilligers gezocht voor houtbewerking, chauffeurswerkzaamheden en kookactiviteiten

logo welzijn de meijerij

Welzijn de Meierij biedt hulp aan mensen en organisaties in Schijndel en St. Oedenrode die behoefte hebben aan ondersteuning. Daarvoor zijn ook vrijwilligers nodig. Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt, begeleidt en ondersteunt deze vrijwilligers bij hun werkzaamheden. Deze keer is het Steunpunt op zoek naar vrijwilligers voor de volgende vacatures.

Sociaal vaardige vakman voor houtbewerking

Voor mensen met een lichamelijke of psychische beperking wil Welzijn de Meierij een leuke alternatieve dagbesteding bij de houtwerkplaats van de SOK aanbieden. Deze mooie locatie beschikt over alle materialen die nodig zijn om creatief met hout bezig te zijn. Doelgroep zijn onder meer cliënten van Laverhof, Onderdac en andere betrokken partijen. Voor deze houtwerkplaats zoeken wij een vakman die creatieve ideeën kan inbrengen en stimuleren. Daarnaast wordt verwacht dat hij of zij ook goed en ontspannen kan omgaan met de cliënten en hun beperkingen en begeleiding kan geven aan de ondersteunende vrijwilligers. De werkzaamheden vinden in principe een dagdeel per week plaats. Gezien de verantwoordelijkheden en de inhoud van de functie is een vergoeding bespreekbaar. (vacature 20604)

Welzijn de Meierij, Werkplaats de Sok

Chauffeur bij Zorgboerderij ’t Binnenveld

Heeft u begrip voor en affiniteit met ouderen? Dan is dit misschien iets voor u. Wij zoeken chauffeurs die eenmaal per week ’s morgens tussen 9 en 10 uur mensen naar de zorgboerderij ’t Binnenveld willen brengen en hen ’s middags om 4 uur weer naar huis brengen.
( vacature 20594)

Vrijwilligers die het leuk vinden om te koken

Ongeveer eenmaal per maand komt een aantal mensen bij elkaar. Zij eten dan gezamenlijk. Voor deze groep van ongeveer 25 personen zijn mensen nodig die hen ondersteunen bij het voorbereiden en klaarmaken van de maaltijd. Alles gebeurt in een aangename en ongedwongen sfeer. ( vacature 20593)

Koken, aardappels

U kunt ons bellen tijdens kantooruren (073 – 5441400) of mailen ( vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).
Kijkt u ook eens op onze website (www.welzijndemeierij.nl). Daar is meer informatie te vinden over deze en heel veel andere vrijwilligersactiviteiten.
Tip de redactie!