logo welzijn de meijerij

Deze cursussen en workshops zijn bedoeld voor diegenen die graag met een computer en/of IPad willen werken, maar die extra ondersteuning zowel in tempo als naar moeilijkheidsgraad willen om het werken met de computer onder de knie te krijgen. De cursussen gaan in op het praktisch computergebruik als mailen, internetten en hoe je een foto bewerkt.

Niveau 1 is daarbij geschikt voor de echte beginner: wanneer vanaf de start hulp nodig is. Op de cursus leer je o.a. hoe je een mail kan verzenden, hoe je kan surfen op het internet, een bestand kan aanmaken in Word en deze op kunt slaan op de pc. De cursus bestaat uit 8 lessen en start op woensdag 31 januari van 10.00-12.00 uur.

Op niveau 2 kan je instromen als je een mailtje met bijlage kan versturen, als je weet wat de verkenner is, het laatste nieuws online kan vinden en als je kennis hebt van het toetsenbord. Deze cursus heeft 6 lessen en start op woensdag 4 april ook van 10.00-12.00 uur.

Niveau 3 is geschikt als je goed kan werken met de verkenner en ook de basis van Office geen geheimen voor je kent. Deze kent 6 lessen en start op dinsdagmorgen 6 maart van 10.00-12.00 uur.

Je mag je eigen laptop (liefst met Windows 10) meenemen om op te werken tijdens de cursus. Als u geen eigen laptop of als deze een oudere versie dan Windows 10 heeft, dan kunt u werken op de computers van Welzijn De Meierij.

Daarnaast biedt Welzijn De Meierij een IPad workshop aan. Ook die is er in twee niveaus. De beginnerscursus bestaat uit 4 lessen en start op dinsdagochtend 30 januari van 10.00-12.00 uur. De cursus voor diegene die er al iets beter mee uit de voeten kan start op dinsdagochtend 3 april van 10.00-12.00 uur.

Voor de workshop IPad neem je je eigen IPad mee. Hiervoor heeft Welzijn De Meierij geen eigen materiaal.

De cursussen vinden plaats in het Spectrum en starten bij voldoende aanmelding. Voor meer informatie of aanmelden neemt u contact op met de administratie van Welzijn De Meierij: 073-5441400.
Tip de redactie!