Vanavond de Pubquiz van Pubquiz Brabant

Vanavond zal de 3e online quiz van Pubquiz brabant uit Schijndel zijn. Na 16 jaar live voor zalen, bedrijven en vooral in het City Theater Schijndel, is ook Pubquiz Brabant door het Corona virus stil gevallen. Toch gaat Pubquiz Brabant door…en wel anders als al die andere leuke initiatieven online op dit moment. Wij spelen echt live, geen powerpoints of getypte vragen in beeld. Gewoon 2 gezellige presentatoren die de vragen live stellen.

Net als de vorige editie kun je online je antwoorden invullen (http://pubquizbrabant.nl/nieuws/i159/antwoordformulieren-30-april). In principe weten we dan per seconde wie er wint. Waarom dan in principe zult u zich afvragen? Omdat deze software geen spellingscontrole heeft. Valensia zal bijvoorbeeld fout gerekend worden waar Valencia moet staan. Ook dit gaan we in dekken door jullie spelfouten proberen te voorspellen. Uiteindelijk zal de uitslag onder voorbehoud direct bekend gemaakt worden na de pubquiz en dan worden na de show voor de zekerheid alle antwoorden doorlopen. Dit zou nog een kleine wijziging in de ranking kunnen hebben.

De livestream zal om 20:10 live gaan en om 20:30 zitten de presentatoren klaar aan de snookertafel van Berry om de eerste vragen te stellen. De livestream is hier te vinden. De quiz bestaat uit 8 rondes met vragen, foto’s en audio fragmenten.

Tijdens de show kun je per whatsapp contact houden met Pubquiz brabant. 06-17016855

Deelname is helemaal gratis, wel vraagt Pubquiz brabant een vrijwillige bijdrage.

Bijdrage hebben we op diverse manieren:

1. je kunt zendtijd kopen. Dit kost slechts 1 euro per seconde…en brengen dan in beeld wat jij wil…mits binnen de normen en waarden. Dit is een uitgelezen manier om ook jouw bedrijfsreclame of logo in beeld te krijgen.
2. Je mag doneren op  https://www.geef.nl/nl/actie/pubquiz-brabant/donateurs
3. iedereen die Pubquiz brabant whatsappt wordt eenmalig een tikkie gestuurd, waarin men zelf mag weten wat men bijdraagt. Dat kan al vanaf 1 eurocent.
Tip de redactie!