logo welzijn de meijerij, WdM 1

Nu activiteiten op pauze staan en u zich toch in wilt zetten voor de stichting of vereniging waar u vrijwilliger bent, is het een mogelijkheid om online workshops te volgen. Hierdoor kunt u leren wanneer u wilt, op eigen tempo. Daarnaast zijn deze workshops, webinars of vlogs over het algemeen gratis. Bovendien heeft is deze informatie makkelijk terug te kijken of lezen.

Wat denkt u bijvoorbeeld van een cursus fondsenwerving? Omgaan met emoties van mensen waarmee u werkt? Of een training Vrijwilligers Begeleiden. Er is zoveel mogelijk. Steunpunt Vrijwilligerswerk heeft een overzicht ontwikkeld. Hierop vindt u alle online workshops/vlogs/webinars en meer. Deze wordt verspreid over alle vrijwilligersorganisaties in het netwerk.

Wilt u ook graag dit overzicht ontvangen? Neem dan contact met ons op via: vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl of bel naar 073-5441400. Heeft u een specifieke vraag voor ondersteuningsmateriaal? Laat het ons weten! Wij kijken dan graag samen met u naar mogelijkheden om u hierbij van dienst te kunnen zijn.

 

Toetsenbord
Tip de redactie!