4 Spectaculaire evenementen in manege de Molenheide

De komende weken zal de manege niet vol staan met paarden maar met artiesten. 4 weekenden lang hoopt de organisatie op een volle bak met bezoekers.

De eerste avond in de manege met het Alle remmen los festival was in een mum van tijd uitverkocht. Tijdens deze avond treden onder andere de BZB, Rowwen Hèze, Pater Moeskroen en Mooi Wark op.

Tijdens het 2e weekend staat op zaterdag 23 november in het teken van de Foute party van Q-Music met Q-Music The Party: FOUT! De foute party staat garant voor een groot feest van herkenning. Het wordt een groot verkleedfeest met foamsticks en confettie. Deze editie treden onder andere Dries Roelvink, René Froger, Anita Meyer, DJ Fatguys en de  Qmusic DJ’s op in de Schijndelse manege.

Het 3e weekend komen de beste coverbands naar Schijndel. In Manege de Molenheide zullen maar liefst 15 coverbands op 3 verschillende podia staan. Zo kun je op zaterdag 30 november tijdens Tibute Festival XL genieten van de muziek van onder andere ABBA, Queen, U2, Foo Fighters, Toto, Metallica, Guns N’ Roses, AC/DC, David Bowie, Prince, Phil Collins, Iron Maiden, Rammstein, Nirvana en The Cure.

Als afsluiter van de 4 muzikale weken zal een groot Smèrrig feest worden. Of, zoals de organisatie het zelf verwoordt: “Gin koetjes en kalfjes, gewoon mee SMÈRRIG vol gas door de prairie. Verwacht d’n heetste Wilde Westen aankleding, skonste artiesten, d’n fijnste meensen en top randprogramma mee d’n muziek die ge van ons gewend bent.” Tijdens deze avond komen onder andere Bizzey (The Iconic Show), Freddy Moreira, Mental Theo, Jayh, SMÈRRIG Diskjochies, Raymon Hermans, Biggi & Elton Jonathan op 7 december optreden in Schijndel.

Tickets voor de verschillende zijn via onderstaande links verkrijgbaar.

Alle Remmen Los Inschuur – UITVERKOCHT

Q-Music The Party: FOUT! – https://eventix.shop/966kw6kr

Legends Live XL – www.legendslive.nl

SMÈRRIG Wilde Westen Festival – https://smerrigwildewesten2019.eventbrite.nl
Tip de redactie!