Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Kennis delen, inspiratie opdoen, of zo maar een kopje koffie drinken? Kom dan op woensdag 12 juli tussen 9 en 11 uur naar de Open Coffee het Groene Woud. Deze keer zijn we te gast bij Herberg De Gouden Leeuw, Hoofdstraat 64 in Berlicum.

Begin september heeft de Gouden Leeuw haar deuren opnieuw geopend nadat zij na een grondige renovatie een nieuwe uitstraling heeft gekregen. Tijd om een kijkje te nemen dus!

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee het Groene Woud is het platform waar iedereen kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants! Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Voor meer informatie: kijk op onze social media:

LinkedIn: (OpenCoffee Het Groene Woud)

Twitter (@OpenCoffeeGroen)

Facebook (Open Coffee het Groene Woud)

Voor vragen kunt u contact opnemen met Marischka Klotz tel 06-53624631, Alma Engelhart 06-12826053 of Christa Thieme 06-30033111 of mailen naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.
Tip de redactie!