soos-cosy-up schijndelAprès ski party in Schijndel??? Jazeker!  Maar je hoeft voor deze party je skikleding niet aan te doen. Als je binnenkomt in de disco krijg je het gevoel dat je in Oostenrijk terecht bent gekomen. Nieuwsgierig? Kom dan op vrijdag 3 februari naar Soos Cosy Up om de winter inrichting te bekijken en om van de sfeer te proeven. Er kan natuurlijk volop gedanst worden en wellicht kom je Anton aus Tirol ook tegen.

Als je meer van een spel houdt, kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf 10 jaar. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl
Tip de redactie!