Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Op woensdag 14 maart zijn we tussen 09.00 en 11.00 uur te gast in de workshopruimte van Anja van de Zand: creatie-F-Lokaal, Europalaan 81 te Schijndel. Anja is al meer dan 15 jaar actief als coach en begeleidster op het gebied van mandala en numerologie. Naast haar bezigheden als coach is zij heel actief in de stichting Angels voor little angels. Dit is een organisatie die ondersteuning biedt aan een kinderdagverblijf voor kinderen in een township in Houtbaai Zuid-Afrika. In 2019 gaat deze stichting een grootschalig evenement organiseren om geld in te zamelen voor dit goede doel. Anja gaat ons tijdens de netwerkbijeenkomst hierover vertellen. Zij doet dat met veel passie en energie!

Kom dus luisteren, netwerken en een kopje koffie drinken. Je hoeft niet aan te melden, en je betaalt alleen je eigen koffie of thee. De opbrengst van de consumpties gaat geheel naar de stichting Angels voor angels!

Houtbaai, Zuid Afrika

 
Tip de redactie!