N618 Schijndel-Boxtel komend weekend afgesloten

De N618 is komend weekend afgesloten (van vrijdagavond 20.00 uur t/m maandagochtend 6.00 uur) vanwege groot onderhoud op deze weg. Recent heeft de provincie tijdens 2 informatieavonden in De Nachtegaal uitleg gegeven over het onderhoud wat de komende tijd zal gaan plaatsvinden. Hierbij wordt getracht om de hinder voor het verkeer zo minimaal mogelijk te houden. Echte moeten mensen die van deze weg gebruik maken rekening houden met vertragingen.

In de afgelopen weken zijn al voorbereidingen getroffen voor de werkzaamheden en vanaf komend weekend zal men daadwerkelijk gaan starten met het onderhoud.

Bij de werkzaamheden zal de toplaag van de weg worden verwijderd. Daar waar nodig zal ook de onderlaag van de weg worden hersteld. Ook zal de weg 50 cm verbreed gaan worden en zullen er geleiders naast de weg komen. Dit omdat de provincie graag de bomen die nu langs de weg staan en gerooid worden wil vervangen door nieuwe bomen. Voor de veiligheid van de automobilist zijn er dan houten geleiders nodig.  De totale werkzaamheden gaan ongeveer 2 1/2 tot 3 maanden in beslag nemen.
Tip de redactie!