Taekwon-Do Chong do kwan op huldiging sportkampioenen

chongdokwan, Taekwondo

Rebecca Broeren, Elena Hambartsumian en Roos Gordijn gehuldigd voor hun mooie prestaties op het Nederlands kampioenshap  in Delft op 17 november 2019.  Roos en Rebecca hebben hier een 3e plaats behaald bij het onderdeel Tul. Elena Hambartsumian behaalde een 2e plaats bij sparring en een 3e plaats bij het N.K springen.

Nadat werd aangekondigd dat de huldiging in maart niet door zou gaan hebben ze nog even moeten wachten maar zaterdag was het dan eindelijk zover, maar wel met de nodige maatregelen, op een mooie locatie bij de Helden van Kien. Ze werden beloond met een medaille, oorkonde, een roos en een prachtige foto.

Ondanks dat deze huldiging anders was dan de jaren voorheen was het een zeer geslaagde dag. De gemeente Meierijstad en de Sportraad Meierijstad hebben hun uiterste best gedaan en dat was zeker te zien. Ze werden in het zonnetje gezet en iedereen de aandacht gekregen die hij of zij verdiende.

Rebecca en Elena waren ook genomineerd voor de Sport Awards en mochten daarvoor op zondag naar het Spectrum.

Het was voor alle drie een leuke ervaring en een mooie beloning voor hun behaalde prijzen waar ze hard voor hebben gewerkt.

Nogmaals gefeliciteerd! Vele selectieleden vielen afgelopen jaren in de prijzen, maar in niet elke gemeente is hiervoor een huldiging. Ook hun gefeliciteerd met alle behaalde resultaten in 2019.

Meer info over Taekwon-Do zie www.chongdokwan.com

Taekwando
Tip de redactie!