Taalvrijwilliger gevraagd voor 9-jarige jongen

logo welzijn de meijerijVoor een jongen van 9 jaar is Welzijn De Meierij in Schijndel op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger. Deze jongen is sinds een paar maanden in Nederland en staat dus aan het begin van de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Deze vacature is opgesteld in samenwerking met de school waar de jongen naar toe gaat.

De vrijwilliger wordt gevraagd binnen schooltijden, op school, één op één met hem te werken aan zijn woordenschat en zinsopbouw.  Hijzelf is erg leerbaar en vindt het leuk als hetgeen wat hem wordt aangeboden in een speels jasje gegoten wordt. Dat vraagt om een stuk creativiteit maar ook zelfstandigheid van de vrijwilliger. Voor eventuele ondersteuning kan je terecht bij de leerkracht en/of de intern begeleider van de school.

De tijdsbesteding is zelf te bepalen en in overleg met school. Ideaal gezien ben je in ieder geval tot aan de zomervakantie beschikbaar.

Interesse? Neem contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk via 073-5441400 of vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Evt. inhoudelijke vragen kunnen gestuurd worden aan c.zutphen@welzijndemeierij.nl

 
Tip de redactie!