logo welzijn de meijerijWoensdag 22 februari van 10.00 tot 12.00 uur bij Welzijn De Meierij n Schijndel.

Heeft u ook behoefte om in een ontspannen sfeer even iets anders te doen en een beetje afgeleid te worden van de zorg? Kom dan naar “Samen even uit de Zorg”.

Het Steunpunt Mantelzorg wil graag inventariseren waar u als mantelzorger of zorgvrager behoefte aan heeft om even los te komen van de zorg. Er even tussenuit gaan is vaak juist lastig voor mantelzorgers, omdat er eerst van alles geregeld moet worden. Om dat te voorkomen nodigen wij u beiden uit.

Als mantelzorger of zorgvrager bent u ook alleen welkom bij de bijeenkomst.

Bijna alles is mogelijk tijdens deze bijeenkomst, denk aan een eindje wandelen, iets creatiefs of juist lekker ontspannen niets doen, een praatje maken. Na inventarisatie gaan wij kijken hoe we hier vorm aan kunnen geven. Laat uw stem horen, zodat wij de juiste steun kunnen bieden.

De bijeenkomst is gratis en wordt gehouden bij Welzijn De Meierij, Steeg 9F, Schijndel. Om een inschatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen willen we u vragen om u zelf van tevoren aan te melden. Dit kan tot en met maandag 20 februari door te bellen met Welzijn De Meierij op nummer 073 544 1400.
Tip de redactie!