SV Avanti’31 bekert verder na knappe overwinning, WEC verliest in competitie

Vanmiddag werd er door 2 Schijndelse ploegen gevoetbald. SV Avanti’31 speelde een bekerwedstrijd tegen Vitesse’08, WEC mocht het voor de competitie thuis opnemen tegen koploper Avesteyn.

SV Avanti’31 – Vitesse’08

Vanmiddag speelde SV Avanti een bekerwedstrijd tegen Vitesse’08, dat net als de Schijndelaren uitkomt in de derde klasse D. De inzet van deze wedstrijd was een plaats bij de laatste 16 van dit bekertoernooi. In de competitie heeft Vitesse’08 met 2 punten meer als SV Avanti’31. Een mooie wedstrijd dus op voorhand met 2 gelijkwaardige tegenstanders. En het werd ook een leuke wedstrijd, waarbij er veel doelpunten vielen, met name in het voordeel van SV Avanti’31. Ook werd er een rode kaart getrokken voor Geert van Heeswijk van SV Avanti’31. Uiteindelijk won SV Avanti’31 met 5-2 en plaatst zich dus voor de volgende bekerronde.

Uitslagen derde klasse D

Volkel – Boekel Sport 4-1
Olympia’18 – Constantia 5-0

WEC – Avesteyn

WEC moest het vanmiddag op sportpark de Glorie opnemen tegen koploper Avesteyn uit Heeswijk-Dinther. Het werd geen al te succesvolle middag voor het team van Bas van de Veerdonk. Men moest zich erbij neerleggen dat Avesteyn een maatje te groot was op dit moment. Na 90 minuten stond er een 0-2 eindstand op het scorebord. WEC staat heeft nu na 10 wedstrijden 15 punten en staat daarmee op de 6e plek in de competitie.

Uitslagen wedstrijden 4e klasse I:

Vorstenbossche Boys – Boxtel 2-0
Boskant – SCMH 4-1

Afgelopen week werden ook nog 2 inhaalwedstrijden gespeeld:

Herpinia – DVG 0-1
Nulandia – Ravenstein 3-1

avanti - haarstreeg
Tip de redactie!