Supermarkten starten met winkeluurtje voor ouderen en kwetsbaren

De supermarkten in Schijndel zullen met ingang van vandaag weer van start gaan met een winkeluurtje voor ouderen en kwetsbaren. Dit om ook deze klanten de mogelijkheid te geven om rustig te kunnen winkelen zonder een groot risico op een besmetting met het coronavirus. De supermarkten vragen aan klanten om tijdens het winkelen een mondkapje te dragen ter bescherming van u zelf, andere klanten en het personeel van de supermarkt.

Plus Eijkemans

Maandag t/m zaterdag van 7.00 uur t/m 9.00 uur

Jumbo Rooiseheide

Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur t/m 9.00 uur

Van 7.00 tot 8.00 uur zijn er alleen ouderen en kwetsbaren welkom in de winkel. van 8.00 uur zijn er maximaal 30 mensen welkom in de winkel. Als er 30 mensen binnen zijn in de winkel dient u te wachten tot u toestemming krijgt om naar binnen te mogen.

Jumbo Sint Jorisplein

Jumbo Sint Jorisplein is tot en met 9 oktober gesloten voor een kleine verbouwing. Daarna wordt dezelfde regeling gehanteerd als bij Jumbo Rooiseheide.

Albert Heijn

Van maandag t/m vrijdag van 7.00 uur t/m 9.00 uur.

Van supermarkten Aldi en Spar zijn bij ons de winkeluurtjes voor ouderen (nog) niet bekend, maar deze zullen in de lijn liggen met de tijden zoals deze bij de andere supermarkten gelden.
Tip de redactie!