logo welzijn de meijerij, WdM 1

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Het Steunpunt brengt hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zoekt men mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Vrijwilligers gezocht voor de tussen schoolse opvang

Bij basisschool de Heijcant zijn ze opzoek naar vrijwilligers die hen kunnen ondersteunen tijdens de tussen schoolse opvang voor de kinderen. De vrijwilligers creëren tijdens het brood eten in de middagpauze een huiselijke sfeer en begeleiden tijdens het spelen en de activiteiten. Dit is echt iets voor jou als je naast dat je goed kunt omgaan met kinderen, je ook stressbestendig bent en bezit over goede communicatievaardigheden. Tegenover de werkzaamheden staat een financiële vergoeding.
Werktijden: Maandag en /of dinsdag en/ of donderdag van 11.45u. tot 13.30u. Zie jij jezelf al helemaal lopen op basisschool de Heijcant en wil/ kun jij deze kinderen een veilige en gezellige opvang bieden? Reageer dan nu! Er kan om een VOG gevraagd worden. (Vacature 22792)
Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl

Graag maken wij u attent op onze website (www.welzijndemeierij.nl) waar u meer informatie kunt vinden over deze en allerlei andere vacatures en activiteiten.
Tip de redactie!