Dit weekend in het teken van Operation Market Garden

Het weekend banner 13092019

Waar ben jij te vinden dit weekend?  Waar je ook naar toe gaat in Schijndel, deel je leukste foto’s en filmpjes met ons. Via ons WhatsApp nummer is het makkelijk delen (06-82255837). Na het weekend maken wij een videocompilatie “Dit was het weekend

Dit weekend weekend kun je onder andere naar het Paalklimmen in het Wijbosch en daar genieten van Pop bandjes tijdens het evenement Paal en Pop. Kunstliefhebbers kunnen zaterdag en zondag terecht in SCC de Vink voor Kunst in de Vink. Waaghalzen met een step kunnen op zondag hun beste acties laten zien tijdens Stepfest op de skatebaan bij de Bizzi.

Monumenten of orgelliefhebbers kunnen zaterdag van 12.00 uur de Sint Servatiuskerk bezoeken waar op diverse tijdstippen rondleidingen gehouden zullen worden onder leiding van een gids. Je kunt dan onder andere een kijkje nemen bij het bekende Smitsorgel.

Verder staat dit weekend in het teken van 75 jaar bevrijding van Meierijstad. Op zaterdag zal een colonne met historische voertuigen door Meierijstad trekken om daarna neer te strijken in het Basecamp. Dit basecamp is vanaf zondag te bezoeken.

 
Tip de redactie!