soos-cosy-up schijndel

Vrijdag-avond, … jouw avond! Met op deze vrijdag avond de Nerfparty die in samenwerking met Bizzi zal worden gehouden in het gebouw van Soos Cosy up.  Je kunt alleen inschrijven of met je groepje van maximaal 5 personen meedoen. Als je geen eigen Nerfpistool hebt kun je er een lenen. Je dient om 19.15 aanwezig te zijn.


Verder kun je in de disco samen met vrienden en vriendinnen luisteren naar de nieuwste hits uit de TOP 40. Er kan ook volop gedanst worden. De DJ’s laten een spetterende lichtshow zien en zij draaien voor jou je favoriete muziek.
Als je meer van een spel houdt, kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.
Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.
Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl

 
Tip de redactie!