Loop naar de pomp 2017 Schijndel

Zaterdag

10 jarig jubileum G-Team Schijndel

Vandaag viert het G-Team van RKSV Schijndel/De Wit het 10-jarig bestaan. Dit zal o.a. gebeuren met een toernooi met teams uit de regio als tegenstander. Om 10.00 uur zal er gestart worden. Je bent welkom om de teams te komen aanmoedigen.

Lees hier meer over het 10 jarig jubileum van het G-Team. 

10e editie Pleinpop

Vandaag vanaf 14.00 uur in het Kloosterpark, Pleinpop 2018. Een scala van artiesten en bands zal komen optreden. Uiteraard heeft de organisatie er voor gezorgd dat er voldoende te eten en drinken valt.

Het programma van Pleinpop 2018 is hier te vinden.

Of kijk op de website van Pleinpop.

Pleinpop 2017 Schijndel

Loop naar de Pomp

Vanavond vanaf 18.00 uur in het centrum van Schijndel een sportief evenement: De loop naar de pomp zal vanavond vanaf 18.00 starten. Er wordt gestart met een jeugdloop, waarna er vanaf 18.30 uur trimlopen zijn van 5 en 10 kilometer. Na afloop is er een avondvullend muziekprogramma “De Nacht van Schijndel” op het podium bij de finish. Aanvang 20.30 uur, met live muziek op het Showplaza podium.

Meer informatie over loop naar de pomp vind je hier

Zondag

Hartmert 2018: Kapellenfestival

Op zondag kun je de jaarlijkse Hartemert gaan bezoeken in Schijndel.  Bij de vele marktkramen kun je proberen om een koopje te scoren of om het goede doel van je keuze te ondersteunen. Ook de winkels in het centrum van Schijndel zijn open. Het thema van dit jaar is “kapellenfestival”. Er zal dus voldoende muziek zijn om lekker van te genieten op een van de vele terrassen. Nu is het nog hopen dat het weer een beetje wil meewerken, zodat het weer een geslaagde editie kan worden!

Hier kunt u meer lezen over de Hartemert 2018

Hartemert, Schijndel

 

 

 
Tip de redactie!