Hartemert 2018 in Schijndel: Kapellenfestival

Zondag 26 augustus themajaarmarkt in Schijndel

SCALA AAN KAPELLEN ZETTEN DE TOON OP 41STE HARTEMERT

De 41ste editie van de themajaarmarkt wordt ondergedompeld in allerlei toonaarden rondgebazuind door tientallen kapellen die op diverse podia, maar ook op de straatstenen van het langgerekte parcours, hun muziekgenres en presentaties door een jury laten beoordelen. Men kan kennis maken met de vele soorten kapellen die ons land en zeker onze provincie rijk is. Velen hebben reeds die laatste zondag van augustus in hun agenda staan. Hartemèrt is elk jaar voor de tienduizenden bezoekers, groot en klein, jong en oud, een bruisende afsluiter van de vakantie. Heerlijk slenteren langs de vele attracties, gezellig keuvelen onder het genot van een frisse, blonde rekel of een sprankelend glas wijn. Dat alles in een decor van handel, cultuur, muziek, informatie, demonstraties, sport en spel. De kids kunnen hun hartjes ophalen in het mini reuzenrad, botsauto’s en trampoline terwijl de ouderen zich zullen verbazen bij bijvoorbeeld spectaculaire demonstraties betreffende de remweg van een auto.

In de onmiddellijke nabijheid van het parcours liggen de parkeerplaatsen voor auto’s en andere vormen van vervoer. De winkels in Hoofdstraat, Molenstraat en op de Markt zijn geopend.

Dit openluchtevenement is gratis toegankelijk en ontvangt u graag als bezoekers van 10.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op www.hartemert.nl

Hartemert 2018
Tip de redactie!