G-team Schijndel/De Wit bestaat 10 jaar!

Logo_RKSV_Schijndel

Dit jaar viert het G-team van Schijndel/De Wit haar 10-jarig jubileum. Na een periode van intensieve voorbereiding is voetbalvereniging Schijndel/De Wit in het najaar van 2008 gestart met G-voetbal. Binnen de vereniging leefde de behoefte om mensen met een beperking de kans te geven actief te zijn als voetballer of voetbalster. Hiermee neemt Schijndel/De Wit ook zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid: kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking in de gelegenheid stellen te participeren binnen een reguliere sportvereniging. Inmiddels is het G-team Schijndel /De Wit niet meer weg te denken binnen de voetbalvereniging en binnen de regio.

Toernooi

Het bestuur van Schijndel/De Wit is zeer trots op het G-team en laat dit jubileum zeker niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdag 25 augustus a.s. worden de teamleden in het zonnetje gezet en wordt er ter gelegenheid van dit jubileum een toernooi met andere G-teams gehouden: Vianen Vooruit, HVCH en Reeshof hebben zich al aangemeld en mogelijk sluiten nog andere teams aan.

Vieren 10-jarig bestaan

Via deze weg nodigt het bestuur van Schijndel/De Wit iedereen dan ook van harte uit om op zaterdag 25 augustus a.s. het jubilerende team aan te moedigen en te feliciteren. Dit verdienen zij!

Het toernooi wordt gehouden op het Zuideinderpark aan de Rooiseheide 22 en start om 10.00 uur.

Tip de redactie!