Rollerdisco! bij Rollerclub Alico

Op vrijdag 22 juni is er bij Rollerclub Alico weer een Rollerdisco voor de jeugd van 5 t/m 12 jaar.  Kom nog een keer voor de vakantie naar de Zuideinderparkhal die wordt omgetoverd  tot een disco zaal waar de coolste hits uit de speakers komen. Samen met vrienden en vriendinnen belooft het een geweldige avond te worden.

Je bent welkom vanaf 19.00 uur en om 21.00 uur zal de rollerdisco worden afgesloten.

De entree bedraagt €6,-. Hiervoor krijg je een stempelkaart met daarop 2x drinken een snoepzakje en een zakje chips. Uiteraard is het ook mogelijk om drinken en versnaperingen bij te kopen.

Voor ouders/begeleiders is er de mogelijkheid om aanwezig te blijven en te genieten van een hapje of drankje wat te verkrijgen is in de zaal.

Je mag je eigen rolschaatsen of skeelers meenemen. (Graag wel de wielen even schoonmaken) Mocht je geen eigen rolschaatsen of skeelers hebben kan je mailen of we je maat nog op voorraad hebben om te huren.

Wil je meer info over deze rollerdisco of toekomstige activiteiten volg dan de Facebookpagina of Instagram van de Rollerclub.

Wil je meer info over het huren van rollerskates of wil je je van te voren alvast opgeven voor de rollerdisco dan kan dat via: rollerdisco@rc-alico.nl

rollerdisco, Alico, Schijndel
Foto: RC Alico
Tip de redactie!