Nederlaag voor dames Zephyr

Afgelopen zaterdag hebben de dames van Zephyr, Schijndel, een wedstrijd gespeeld tegen de dames van HCB, Boxtel. De dames uit Boxtel mochten beginnen met de bal en wisten daarmee een doelpunt te maken. De eerste goal van Zephyr werd gescoord door een mooie break van Marieke van Thiel. Esther van Eggelen en Marieke van Thiel hebben er daarna nog een paar vanuit de hoek met een 1-2tje weten in te krijgen. Sabrina Timmermans heeft er nog een mooie onverwachtse in weten te gooien met een onderhands schot. Boxtel wisten er nog een aantal in te krijgen, wat voor Zephyr een mindere voorstand gaf. De eerste helft sloten ze af met een voorsprong van 6-5. In de tweede helft heeft Patricia Vogels een mooie beginner erin gezet vanuit de hoek en hebben Esther van Eggelen en Sabrina Timmermans er nog een paar van afstand gescoord. Boxtel heeft vier penalty’s weten te bemachtigen waarvan keepster Loes Ketelaars er één kon stoppen. Hierdoor ontstond er een achterstand van 10-11 voor Zephyr. Melanie Moraru heeft het weer gelijk weten te maken met 11-11. Zephyr heeft daarna helaas niet meer weten te scoren. De uiteindelijke stand is 11-15 geworden in het voordeel van Boxtel.