RKSV Schijndel/De Wit ten onder tegen Baardwijk

Logo_RKSV_SchijndelSchijndel/DE WIT begon goed aan deze voor beide partijen zeer belangrijke wedstrijd.

Al in de 4e minuut kreeg Vincent Lathouwers een bijna niet te missen kans, helaas voor ons ging deze verloren.

Direct daarna werd Brent Blummel in het strafschop gebied gevloerd maar de terecht toegekende strafschop werd door Robin van Schijndel niet verzilverd. Hier hadden we binnen 6 minuten op een riante voorsprong kunnen staan. Het spel ging snel op en neer met maximale inzet van beide kanten.

De opbouw van achteruit was bij beide ploegen heel matig zodat er van echt goed voetbal geen sprake was maar de inzet en spanning maakte veel goed.

Baardwijk werd in de loop van de wedstrijd wel wat sterker maar meer dan een kansje in de 28e minuut leverde dat ook niet op.

In de 39e minuut werd op het middenveld heel slordig balverlies geleden en dat werd door Baardwijk genadeloos afgestraft zodat wij met een 1-0 achterstand gingen rusten.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld met veel balverlies door beide partijen.

In de 70e minuut kroop Schijndel/DE WIT door het oog van een naald toen een kopbal van Baardwijk op de lat belandde.

Trainer Lathouwers paste 3 wissels toe om nog iets te kunnen forceren.

Jirre Kreemer, Niels Cuppens en Robin van Schijndel werden vervangen door Kevin Paxton, Bart de Wit en Jordy Broks.

Even later redde keeper Frank Schevers geweldig op een schot van Baardwijk zodat er toch nog hoop mocht zijn op een beter resultaat.

Schijndel/DE WIT bleef het proberen en kreeg vlak voor het einde nog een paar grote mogelijkheden maar het doel werd niet gevonden.

Zo ging ook deze wedstrijd weer verloren.

We zullen alle zeilen bij moeten zetten om niet voor de derde keer te degraderen.

Gezamenlijk met de technische staf alles nog geven in de laatste wedstrijden, wie weet wat er dan nog mogelijk is.