Logo Filmclub Schijndel

Iedere laatste dinsdag van de maand staat bij Filmclub Schijndel in het teken van wereldcinema. Dit keer wordt u meegenomen in het duivelse dilemma waar een Turks-Koerdische herder voor komt te staan. Zijn vooruitstrevende vrouw wordt gewantrouwd en bedreigd door de zeer traditionele schoonfamilie, waardoor zij besluit met haar dochtertje te vluchten. Wat moet je doen als achtergebleven partner, kiezen voor je gezin of voor je familie en je geboorteland waar je zo sterk geworteld bent? Een schets van een cultuurkloof in een goed gevangen atmosfeer van jaloezie en wantrouwen die overal weet door te dringen. Dit maakt het tot een krachtige wereldcinemafilm die universele thema’s combineert met culturele nuance.

Op dinsdag 26 november kunt u deze film zien in Het Gasthuis, aanvang 20.00 uur.  Reserveren voor de film is noodzakelijk. Toegang voor leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro, maar met strippenkaart 6 euro.

Voor reserveren en informatie over deze avond zie de website van de Filmclub Schijndel www.schijndelfilm.nl en kijk bij de desbetreffende film.
Filmclub-Schijndel, filmrol

Tip de redactie!