RABO Kabouterdagen wederom groot succes

Logo_RKSV_Schijndel

Afgelopen 3 zaterdagen werden weer de RABO kabouterdagen georganiseerd. In totaal hebben 28 kabouters deze dagen bezocht.

Op de laatste zaterdag waren 25 kinderen aanwezig voor de prijsuitreiking. De papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en vele andere belangstellenden genoten met volle teugen als hun (klein)kind een doelpunt maakte en enthousiast de uitgezette parcoursjes aflegde. Na het maken van een groepsfoto en daarna een penalty nemen kon de prijsuitreiking voor de kinderen in een volle kantine plaats vinden. Daar kregen de kinderen een welverdiend flesje drinken aangeboden.

De trainers Joep Jans, de spelers van het eerste elftal en alle spelers van J O 13 1 bedankt voor de goede begeleiding. Alle deelnemers ontvingen een diploma, medaille, bidon, Scotty beker en een snoepzak.

Wij danken de sponsoren, de supportersvereniging en de RABO bank voor het beschikbaar stellen van deze prijsjes. Ook bedankt de organisatie het kantinepersoneel voor de geweldige ontvangst. De volgende kabouterdagen worden in het voorjaar, maart en april 2020, gehouden.




RKSV-Schijndel-kabouterdagen
Foto: RKSV Schijndel
Tip de redactie!