Organisatie Jeugd Vakantie Werk Wijbosch: JVW 2018 was top!!

De organisatie van de Jeugd Vakantie Week in Wijbosch kijkt bijzonder tevreden terug op afgelopen week waarin zij voor honderden kinderen activiteiten organiseerden. De organisatie omschrijft deze week zelf als volgt:

“Wauw, wat hebben we een geweldige week gehad. Elke dag waren er 300 kids en wat hebben ze zich goed vermaakt. Maandag en dinsdag hebben we gebouwd, geknutseld zijn we echte DJ geweest en hebben we de grootste bellen geblazen!  Woensdagochtend lekker rustig een filmpje in een van onze twee JVW bioscopen bekeken en s’avonds waren er geweldige optredens in Wijbosch got talent!! Donderdag was het tijd voor onze zeskamp super leuke spellen werden er gedaan en wat waren de kinderen en leiding fanatiek. Ook de burgemeester was nog even komen kijken. Vrijdag was helaas alweer de laatste dag. Deze dag hebben we in St Oedenrode doorgebracht. Ook hier hadden we super leuke spelletjes waaronder lasergamen, voetbal-darten en komkommer sjoelen. Tegen de avond hebben we met zijn alle frietjes gegeten. Daarna hebben de kinderen die bleven slapen hun bedjes uitgezocht en ons klaar gemaakt voor een enge spooktocht. We willen alle vrijwilligers, sponsoren, kinderen en iedereen die het mogelijk heeft gemaakt om deze geweldige week te organiseren bedanken!! Tot volgend jaar dan is het thema Glitter&Glamour.”

In de afgelopen week kon u op onze website als diverse videoverslagen en foto’s terugvinden van de Jeugd Vakantie Week. Wil je deze berichten nog een keer bekijken dan kan dat hier:

Zeskamp bij de Jeugd Vakantie Week in Wijbosch

Filmpje Wijbosch Got Talent bij Jeugd Vakantie Week Wijbosch

Videoverslag Jeugd Vakantie Week Wijbosch

Jeugd Vakantie Week
Foto: Jeugd Vakantie Werk Wijbosch
Tip de redactie!