Pubquiz is back! (En beter dan ooit)

Donderdag 30 augustus begint weer een nieuw seizoen pubquiz in Tapperij de Beurs. Omdat we al wat jaren meedraaien hebben de meeste van jullie wel een beeld wat een pubquiz inhoudt.

Laten we daarom, voor diegene die heeft nog nooit beleefd hebben, eerst maar eens uitleggen wat de Pubquiz niet is:

Het is voor niemand TE moeilijk. Sommigen denken misschien dat je er voor doorgestudeerd moet hebben. Maar die gestudeerde mensen balen wel eens van het feit dat ze niets weten over soaps, metseltechnieken of Joshi (dat groene draakje uit Mario Bros).

Pubquiz (bij ons) is vooral voor de lol, met vragen over de meest uiteenlopende dingen.

Wat het ook zeker niet is: duur en saai!

12,50 per team van maximaal 5 personen en dan ben je een hele avond onder de pannen… En saai? Nee joh, we stellen zoveel vragen dat er altijd gespreksstof is.

Toen we in 2004 met de eerste quiz in Schijndel begonnen, ging het nog niet zo professioneel als nu. In feite begon het allemaal met het uitschreeuwen van vragen achter de bar. Er waren geen microfoons en geen grappige geluidsfragmenten. En maar 8 of 9 teams. Niemand dacht dat het meer dan een week of twee zou duren. Nu zijn we 14 en een half jaar verder..

De eerste ranking competitie begon in oktober van 2004, en de rest is, zoals ze vaak zeggen, geschiedenis. Het feit dat de PubQuiz al zo lang een succes is (zeker als je in hondenjaren rekent) betekent dat de quiz zelf zijn eigen geschiedenis heeft voortgebracht. We hebben winnaars, pijnlijke verliezers, schlemielen en verrassende kampioenen.

Maar één ding wat het zeker is: het is potverdomme erg leuk!

Reserveren mag via info@pubquizbrabant.nl of je komt gewoon op één van de quizavonden binnen lopen met je team. In je eentje of als duo mee doen mag ook. 5 personen is geen verplichting!

 Tot snel!

 
Tip de redactie!