open-coffee-het-groene-woudDe maandelijkse bijeenkomst van Open Coffee Het Groene Woud vindt dit keer plaats in de Heemtuin in Schijndel. Dit is een landschappentuin van 2 ha. groot, met landschapselementen uit het Schijndelse cultuurlandschap. Interessant door zeldzame inheemse plantensoorten. In de tuin is een vleermuizenkelder gebouwd. Dit is een 250 m3 grote imitatiegrot waar vleermuizen kunnen overwinteren.

In de bijeenkomst in juli hebben is de bezoekers gevraagd naar hun wensen voor de bijeenkomsten. Een van de suggesties was om een gast uit te nodigen om (kort!) over een thema te praten. Kort, omdat er natuurlijk ruimte moet zijn om elkaar te inspireren, bij te praten en om meningen te vragen.

De organisatoren van Open Coffee Het Groene Woud hebben de suggestie opgepakt en voor deze bijeenkomst Rick de Jong uitgenodigd. Rick is breintrainer en vertelt ons in het kort iets over breintechnieken die je helpen om je werkzaamheden eenvoudiger uit te voeren, en je dus kunnen helpen om je onderneming nog beter te maken!

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar een ieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!

Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Voor meer informatie over Open Coffee Het Groene Woud: kijk op de social media. LinkedIn: (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Tip de redactie!