Nederlaag in laatste wedstrijd van het seizoen voor dames Zephyr

logo-zephyr-Schijndel

Zaterdagavond 7 april speelden de dames van Zephyr hun laatste wedstrijd van dit seizoen tegen Bedo.

Bedo staat tweede in de poule, daardoor wisten de dames van Zephyr dat het een pittige wedstrijd zou gaan worden. Ook is er een aantal dames geblesseerd, waardoor de dames van Zephyr maar met één wissel speelden.

Toch opende Zephyr met een eerste schot van Alisha de Wit. Even later scoorde ook Willeke Timmers waardoor de stand op 2-0 stond. De dames van Zephyr gingen goed van start maar na een tijdje begon Bedo op stoom te komen waardoor een achterstand van 3-4 ontstond. Sonja van Hamond en Esther van Eggelen speelden goed samen. Uit een 1-2tje tussen de dames ontstond een doelpunt. De ruststand werd 6-13.

Na de rust gingen de dames van Zephyr weer vol goede moed van start. Ze hadden meer grip op de break-outs van Bedo. Alisha de Wit stond de tweede helft in het doel en wist een penalty te stoppen. Sonja van Hamond wist een penalty aan de andere kant met een mooi lobje te scoren. Helaas was dit niet genoeg en werd de eindstand 9-24 voor Bedo.

Dit was de laatste wedstrijd van dit seizoen voor de dames van Zephyr. Ze hebben nu een aantal weken rust en gaan daarna weer verder trainen voor volgend seizoen.