logo welzijn de meijerij

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn de Meierij. Vanuit die positie zijn wij steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden. Deze keer besteden wij speciale aandacht aan enkele van de tientallen vacatures.

Budgetmaatje

Sommige mensen hebben moeite met het op orde krijgen of houden van hun administratie en financiële zaken. Daar kunnen allerlei redenen voor zijn. Wij willen die mensen helpen om weer grip te krijgen op hun thuisadministratie. Daarvoor zoeken wij vrijwilligers die hen kunnen begeleiden bij dit proces . Vanzelfsprekend moeten de begeleiders zelf wel enige kennis hebben van administratieve zaken. Daarnaast is een open en begripvolle houding van belang. De werkzaamheden zullen heel divers zijn. Werktijden worden in onderling overleg vastgesteld. Wel is het de bedoeling dat ze tijdelijk zijn en ertoe leiden dat mensen zelf weer hun administratie kunnen bijhouden. ( vacature 14072 )

Wijkhoofden voor Hartstichting afdeling Schijndel

Hartstichting, Collecte
Foto: Hartstichting

Hart- en vaatproblemen vormen een groot probleem in onze samenleving. Er wordt veel onderzoek gedaan, maar lang niet genoeg. Daarom zijn er regelmatig collectes om extra onderzoek te kunnen financieren. Door allerlei omstandigheden zijn er vacatures voor wijkhoofden in Schijndel ontstaan die de collectes kunnen organiseren en collectanten kunnen begeleiden. De werkzaamheden concentreren zich rond de collecteperiode. Als wijkhoofd begeleidt u maximaal acht collectanten. U hoeft niet zelf in de wijk te wonen waarvan u wijkhoofd bent ( vacature 20236 ).

Bureauredacteuren bij Stichting Omroep Meierijstad

Omroep Meierij

Omroep Meierijstad zoekt nog mensen die het nieuws in Meierijstad goed kunnen beschrijven. Een beetje inzicht in wat nieuws is, is daarbij natuurlijk wel belangrijk. En ook een redelijk vaardige pen. Werktijden zijn in overleg op diverse dagen tussen 8.00 en 18.00 uur. Wilt u meer weten ? Neem dan gerust contact op met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij . U kunt ons bellen (073 – 5447400) of mailen ( vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl).

Kijk ook eens op op onze website (www.welzijndemeierij.nl). Daar kunt u veel meer informatie vinden over deze en allerlei andere vrijwilligersactiviteiten.
Tip de redactie!