Wil je nieuwe mensen ontmoeten? Kennis delen, inspiratie opdoen, of zo maar een kopje koffie drinken? Kom dan op woensdag 13 december tussen 9 en 11 uur naar de Open Coffee het Groene Woud. Deze keer zijn we te gast bij Ontmoetingscentrum de Beckart, Oude Lieshoutseweg 7 te Nijnsel. Het voormalige schoolgebouw in het dorpshart biedt als ontmoetingscentrum onder meer ruimte voor de lokale verenigingen en maatschappelijke organisaties en zet deze ochtend de deuren voor ons open.

Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Open Coffee ’t Groene Woud is het platform waar eenieder kan kennis delen, ideeën bespreken, brainstormen of samenwerken. Kortom natuurlijk netwerken op zijn Brabants!
We nodigen je graag uit om deze ochtend met elkaar in gesprek te gaan. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt alleen je eigen consumpties.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn: (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).
Voor vragen kunt u contact opnemen met Marischka Klotz tel 06-53624631 of Alma Engelhart 06-12826053 of mailen naar opencoffee.hetgroenewoud@gmail.com.

Bron foto: D’n Beckart
Tip de redactie!