Prijzen winnen bij de Mega Kerstbingo en de seniorenbingo van KVW

Na grote successen van voorgaande edities, organiseert Stichting Kindervakantiewerk Schijndel ook dit jaar de geweldige Mega Kerstbingo! Dit jaar zijn er op 23 december een hoop prijzen te winnen in C.C. ‘t Spectrum. Wat de prijzen zijn houden we nog even geheim, maar reken er op dat ze zeker weer de moeite waard zijn.

Om mee te mogen doen aan het prijzenfestival moet je minimaal achttien jaar zijn en een kaart kost €10. De kaartverkoop begint om 18.30, zodat de bingo zelf om 19.30 van start kan zijn. Het geld dat wordt opgehaald tijdens de bingo, zal besteed worden aan wederom een fantastische kindervakantieweek in de zomer van 2018. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de Facebookpagina van KVW Schijndel of op de website www.kvwschijndel.nl. Beleef het mee met KVW!

KVW Schijndel organiseert seniorenbingo

De seniorenbingo was vorig jaar een groot succes en dus organiseert Stichting Kindervakantiewerk Schijndel een bingo speciaal voor senioren uit Schijndel en omgeving. Net als de Mega Kerstbingo vindt de seniorenbingo op zaterdag 23 december plaats. Tijdens de bingo zijn natuurlijk leuke prijsjes te winnen, maar het gaat vooral om de gezelligheid.

De kaarten kosten €3, inclusief een kopje koffie of thee. De verkoop begint om 14.00 uur waarom de bingo om 14.30 zal volgen. Het wordt gegarandeerd een gezellige middag in C.C. ‘t Spectrum aan de steeg in Schijndel. Het geld dat wordt opgehaald wordt uitgegeven aan een geweldige Kindervakantieweek.

Feestelijk, Kerstmis

 

Tip de redactie!