logo welzijn de meijerij

6 december gaat de nieuwe campagne van Steunpunt Vrijwilligers van start met sprekende afbeeldingen om mensen te bereiken voor vrijwilligerswerk. Het is niet alleen de doelgroep waar het om draait, maar vrijwilligerswerk kan voor jezelf zeker minstens zo belangrijk zijn. Het levert iets op. Je bent onderdeel van een team, geen dag is méér hetzelfde, je doet iets met jouw kennis en kunde, je hebt contacten, je komt op plaatsen waar je anders nooit toegang tot hebt of je kunt je CV uitbreiden. Dáár richt deze campagne zich op. Op wat het voor de mensen zélf kan betekenen.

Eus Witlox, Wethouder
Wethouder Eus Witlox

Beelden van verschillende mensen uit Sint-Oedenrode, Schijndel maar ook Veghel, vormen het onderwerp op affiches, banners en multimedia. Op de eigen locatie met de doelgroep of in actie met materiaal. Van klusjesmannen tot bezoekvrijwilligers, van chauffeur tot dierenverzorgers.

Een campagne zou geen campagne zijn wanneer er niet een officiële opening aan vooraf zou gaan. Tesamen met de vrijwilligers die het gezicht van deze actie vormen, zal de campagne worden geopend door Wethouder E. Witlox in het gemeentehuis van Sint-Oedenrode van 10.30-11.30uur.

 

 

Tip de redactie!