Olijslagers Winterpark Schijndel – geen doorgang vanwege coronavirus

winterpark schijndel logo

De 9e editie van het Olijslagers Winterpark aan de Markt in Schijndel gaat deze winter niet door vanwege het coronavirus. Achter de schermen ging de organisatie er al voorzichtig vanuit maar na de landelijke coronamaatregelen heeft men nu de knoop definitief doorgehakt

Begin dit jaar had niemand ook maar enig vermoeden hoe dit jaar zich zou ontwikkelen, hoe een pandemie ons allemaal in de greep zou hebben. Dit is momenteel realiteit en dat betekent dat veel dingen die voorheen normaal waren dat helaas nu niet meer zijn.
Deze situatie betekent ook dat er deze winter geen schaatsbaan in Schijndel komt.
Een enorme tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van de bezoekers, toeschouwers, vrijwilligers, sponsoren en andere betrokkenen staan bij de organisatie van het Olijslagers Winterpark voorop. Daarom heeft men besloten er zelf de stekker uit te trekken. Men wil geen enkel risico nemen.

Sponsoren en vrijwilligers
Olijslagers Winterpark Schijndel kan alleen georganiseerd worden met behulp van al die vrijwilligers én sponsoren. Aan hen ligt het dan ook zeker niet. Voor de editie 2020-2021 hadden diverse sponsoren hun medewerking al toegezegd.
De organisatie hoopt dat zij in 2021 weer een beroep op hen mogen doen. Opdat straks weer iedereen, in goede gezondheid, kan genieten van een mooie schaatsbaan met tal van activiteiten op de agenda.

schaatsles winterpark schijndel
Tip de redactie!