Open Coffee ’t Groene Woud is een platform dat ontmoeting tussen enthousiaste ondernemende personen uit diverse gemeenten stimuleert. Open Coffee is er voor iedereen, de gemeenschappelijke factor is dat men graag wil netwerken en kennis wil delen. Een goed initiatief om mensen met allerlei achtergronden, kennis en ervaringen bijeen te brengen. Het vooropgezette doel is op een laagdrempelige manier je persoonlijke netwerk vergroten en het delen van kennis. Onder het genot van een kop koffie kunnen we kennismaken met elkaar en ons laten inspireren door elkaar maar ook de omgeving. Contacten en ideeën opdoen met en bij enthousiaste mensen uit de regio, in het bijzonder vanuit de gemeenten Boxtel – Schijndel – Sint-Michielsgestel en Sint-Oedenrode.

Voor meer informatie: kijk op onze social media. LinkedIn (OpenCoffee Het Groene Woud), Twitter (@OpenCoffeeGroen) en Facebook (Open Coffee het Groene Woud).

Op woensdag 11 april zijn we tussen 09.00 en 11.00 uur te gast bij Theo van den Oever: sportcentrum van den Oever, Koninginnelaan 2 te Sint-Oedenrode. Theo is al vele jaren actief met zijn sportschool en biedt tevens in zijn sportcomplex ruimte aan sport verwante partijen zoals fysiotherapie om hun praktijk daar te vestigen, zo ook een van onze netwerkbezoekers namelijk Marga van der Heijden.

Kom dus luisteren, netwerken en een kopje koffie drinken. Je hoeft niet aan te melden, en je betaalt alleen je eigen koffie of thee.

Koffie, netwerk
Tip de redactie!