Mooie wedstrijden voor SV Avanti’31, Schijndel/DE WIT en WEC

 

Op zondag staat de 3e speelronde op het programma bij de zondagamateurs. SV Avanti’31 en Schijndel/DE WIT spelen een uitwedstrijd, WEC gaat thuis spelen op sportpark de Glorie.

SV Avanti’31

SV Avanti’31 is de competitie begonnen met een 3-1 nederlaag in de uitwedstrijd tegen RKPVV en een krappe overwinning 1-0 overwinning tegen Nijnsel/TVE Reclame. Deze week gaat Avanti een uitwedstrijd spelen tegen SCG’18 uit Sint Michielsgestel, dat de competitie ook is gestart met 1 overwinning en een nederlaag. Het is zal voor beide teams dus een mooie wedstrijd worden om te zien hoe het staat met de vorm en het niveau in de beginfase van de competitie. De wedstrijd zal gespeeld worden op sportpark Zegenwerp in Sint Michielsgestel. Om 14.30 uur zal er afgetrapt worden.

Schijndel/DE WIT

Voor Schijndel/DE WIT begon de competitie vorige week met een thuiswedstrijd tegen RKPVV. Schijndel/DE WIT was gewaarschuwd voor deze onbekende tegenstander die een week eerder al wist te winnen van SV Avanti’31. Toch werd een onoplettendheid de Schijndelnaren fataal en verloor men de wedstrijd met 0-1. Voor Schijndel/DE WIT zal morgen de uitwedstrijd in- en tegen Den Dungen ook een wedstrijd worden om te zien hoe het team ervoor staat in de derde klasse. In Den Dungen gaat morgen om 14.30 afgetrapt worden op sportpark Jacobskamp.

WEC

Ook WEC is de competitie gestart met een nederlaag en een overwining. in de thuiswedstrijd tegen Elshout verloor men nipt met 1-2 en uitwedstrijd tegen VCB werd met klinkende cijfers gewonnen: 0-6. Deze competitieronde gaat WEC zoals aangegeven en thuiswedstrijd spelen tegen Avesteyn. Je van harte welkom om WEC vanaf 14.30 uur aan te komen moedigen op Sportpark de Glorie.
Collage-01 WEC Schijndel Avanti

Tip de redactie!