Mooie overwinning voor Schijndel/De Wit, nederlaag voor SV Avanti’31

Vanmiddag speelden Schijndel/De Wit en SV Avanti’31 hun wedstrijden in de derde klasse D. In het weekend voorafgaand aan de derby van Schijndel konden de teams waar ze staan en hoe het met de vorm van het moment zit. Voor Schijndel/De Wit stond er een lastige thuiswedstrijd op het programma tegen de nummer 2 uit de competitie Vitesse’08. Vitesse’08 kwam naar Schijndel in de wetenschap dat de Schijndelaren dit seizoen thuis nog ongeslagen zijn. En dat blijft ook zo na deze wedstrijd want Schijndel/De Wit won met 3-1. Hierdoor steeg men naar de 5e plaats op de ranglijst en is men voor het eerst sinds lange tijd SV Avanti’31 weer gepasseerd want SV Avanti’31 had een slechte dag vandaag. Het moest thuis spelen tegen Constantia, maar moest na 90 minuten de meerdere erkennen in de ploeg die voor vandaag een na laatste stond in de competitie. Het werd uiteindelijk 2-3 op sportpark de Molenheide. SV Avanti bewees zichzelf hiermee een slechte dienst. Het staat nu 9e op de ranglijst. Het is erg spannend in de derde klasse D want na Olympia’18 dat ruim bovenaan staat (7 punten voorsprong op de nummer 2) 6 ploegen, waaronder Schijndel/De Wit, binnen de 3 punten van elkaar.

Zoals hierboven vermeld staat voor volgende week de Schijndelse derby op het programma. Op het Zuideinderpark zullen Schijndel/de Wit en SV Avant’31 elkaar dan treffen.  De wedstrijd zal om 14.00 starten.

Komende dinsdag zullen Schijndel/De Wit en SV Avanti’31 een bekerwedstrijd gaan spelen tegen respectievelijk SPV (aanvang 19.30 uur) en SV Venray (aanvang 20.00 uur).

Voor WEC stond er vandaag de wedstrijd tegen koploper Avesteyn op het programma. Deze wedstrijd werd echter vanochtend al afgelast en zal dus op een later tijdstip ingehaald gaan worden. Komende week zal WEC een uitwedstrijd tegen Cito uit Oss gaan spelen.

Uitslagen gespeelde wedstrijden 3e klasse D: 

Mulo – Boekel Sport 2-0
SV Avanti’31 – Constantia 2-3
Olympia’18 – Nooit Gedacht 2-0
FC Schadewijk – Ulysses 4-1
Schijndel/De Wit – Vitesse’08 3-1
Volkel – Margriet 0-2

Afgelast:

Excellent – Handel

Uitslagen gespeelde wedstrijden 3e klasse D: 

DVG – Boskant 6-0
Vorstenbossche Boys – SDDL 3-2
Boxtel – Herpinia 4-0
SCMH – Cito 5-1
Nijnsel/TVE Reclame – Ravenstein 6-1

Afgelast:

WEC – Avesteijn

Zaterdag 1-12:

Nulandia – NLC’02 2-0

WEC, 4e klasse I, Stand, Week 48

SV Avanti'31, Constantia, Voetbal
Tip de redactie!