Lotgenotenbijeenkomst Rouw- en verliesverwerking bij Welzijn de Meierij

logo welzijn de meijerijAls u even niet meer weet hoe het verder moet

Wanneer gevoelens van boosheid, verdriet, eenzaamheid, schuld of angst telkens weer de overhand krijgen. Waar kunt u dan terecht met uw verdriet? Vaak hebben lotgenoten maar één woord nodig om elkaar te begrijpen. ‘Samen Onderweg’ biedt de mogelijkheid om lotgenoten te ontmoeten. De groep wordt begeleid door vrijwilligers met levenservaring, ook hebben zij een training gevolgd.

In Schijndel is bij Welzijn De Meierij (in ’t Spectrum, Steeg 9) iedere 2de en 4de maandag van de maand een bijeenkomst van 13.30 uur tot 15.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Betreft het een feestdag, dan vervalt de bijeenkomst.

Individuele ondersteuning is ook mogelijk. Indien u de voorkeur geeft aan een persoonlijk gesprek en een luisterend oor van een vrijwilliger bij u thuis, neemt u dan contact op met Welzijn De Meierij.

Als u belangstelling heeft voor of meer wilt weten over ‘Samen Onderweg’, loopt u dan gerust eens binnen bij een bijeenkomst of neemt u contact op met Welzijn De Meierij, telefonisch (073-5441400) of via e-mail (info@welzijndemeierij.nl).
Tip de redactie!