Lezing “positief zijn verlengd je leven” in SCC De Vink

Ouder worden is iets waar iedereen mee te maken krijgt. Dingen gaan moeilijker en op een andere manier. Hoe ga je hier nou op een positieve manier mee om?

Kom luisteren op 22 mei om 10.00 uur in de Vink in Schijndel.

Ik wil me eerst even voorstellen: Ik ben Maren en loop sinds augustus 2016 stage bij Welzijn de Meierij. Tijdens deze stage zijn mij dingen opgevallen rondom ouder worden: Hoe komt het dat mensen er zo verschillend mee om gaan? Waarom wordt het zo vaak als negatief ervaren?

Ik wilde hier graag iets mee doen, dus heb ik een bericht geplaatst op social media met de vraag of iemand me hierbij kon helpen. Ik kreeg een mail van Sven Roovers. Hij is een positief psycholoog en werkt op dit moment als zelfstandige coach, trainer en opleider voor leidinggevende in de zorg en het onderwijs.

Sven Roovers wil graag een lezing en workshop geven over positief ouder worden. Hierbij geeft hij tips, opdrachten en vertelt hij over het wetenschappelijke onderzoek naar positief ouder worden. Het is namelijk zo gebleken dat positief in het leven staan je leven kan verlengen met wel 10 jaar!

Bent u geïnteresseerd en nieuwsgierig wat Sven Roovers allemaal te vertellen heeft, kom dan 22 mei naar de Vink, Hoevenbraaksestraat 28, 5482 ED Schijndel.

Het begint om 10.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Voor meer informatie kunt u mailen naar plonivdeerden@kpnmail.nl of bellen naar 06-15303790. Voor koffie/thee vragen wij een kleine bijdrage.

Foto: Welzijn de Meierij/Woonservice Zuid
Tip de redactie!